Ana içeriğe atla

Kullanıcıları ve hesabı sil

Organizasyon üyelerini veya tüm organizasyon hesabınızı kalıcı olarak silin.

Organizasyon üyesini kaldırma​

  1. Users (Kullanıcılar) bölümüne gidin.

  2. Kaldırmak istediğiniz kullanıcının üzerine gelin.

  3. Çöp kutusu simgesine tıklayın ve tarayıcı bildiriminde kaldırma işlemini onaylayın.

    Kullanıcı kaldırma onayı

Kullanıcı, Organizasyonunuzdan engellenecek ve giriş yapamayacaktır. Organizasyon üyeleri listesinde engellenmiş olarak kalacaklardır.

Erişimlerini istediğiniz zaman geri yükleyebilirsiniz.

bilgi

Erişimi geri yüklemek, önceden gönderdikleri puanları da geri yükler.

bilgi

Kullanıcıyı tamamen silmek için sohbet üzerinden bizimle iletişime geçin.

Tüm organizasyonu silme​

tehlike

Organizasyonunuzu silmek, tüm verileri kalıcı olarak kaldırır—tüm Çalışma Alanları, Panolar, Kullanıcılar, Oylama Yapanlar, Kriterler, puanlar ve entegrasyonlar. Bu işlem geri alınamaz.

  1. Organization settings (Organizasyon ayarları) bölümüne gidin.

  2. Delete this account (Bu hesabı sil) düğmesine tıklayın.

    Bu hesabı sil düğmesi
  3. Tarayıcı bildiriminde kaldırma işlemini onaylayın.

  4. Açılan pencerede DELETE yazın.

  5. Erase (Sil) düğmesine tıklayın.

    Organizasyonu silmek için son onay
Güncelleme: Bu hafta